Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Singura poză cu Mihai Eminescu și Veronica Micle! Poetul știa că o să moară, așa că a acceptat să apară în fotografie!

Anul acesta se împlinesc 168 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu!

Anul acesta se împlinesc 168 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu!

Mihai Eminescu a fost un poet, prozator și jurnalist român, socotit de cititorii români și de critica literară postumă drept cea mai importantă voce poetică din literatura română.

Invitat la „Neatza cu Răzvan și Dani”, simpaticul Cătălin Oprișan a prezentat tuturor singura poza în care Mihai Eminescu apare alături de Veronica Micle!

Povestea de iubire dintre cei doi este arhicunoscută, dar puțini sunt cei care au văzut singura poză în care poetul apare alături de Veronica Micle!

Urmărește clipul video ca să afli mai multe detalii!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro