Antena Căutare

Smiley News. Asta-i invenţia SECOLULUI pentru bărbaţi. A fost scos pe piaţă aparatul de făcut BERE acasă. Domnilor, aşa ceva nu vreţi să rataţi!

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, cel mai nouă aparat cu care îți poți face berea acasă!

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, cel mai nouă aparat cu care îți poți face berea acasă!

Cum ar fi să ne facem bere acasă? Şi asta fără kit-uri sofisticate. Acum e posibil, cu ajutorul unui aparat inteligent: are nevoie de doar câteva ore şi puteţi merge la petreceri cu propria băutură.

Dispozitivul seamănă cu un espressor de cafea, aşa că nu va ocupa foarte mult spaţiu în bucătărie. Ba mai mult, poate prepara cinci litri de bere în doar trei ore, iar ingredientele le puteţi comanda de pe site-ul companiei şi le puteţi combina aşa cum doriţi.

Tot ce trebuie să faceţi este să umpleţi dispozitivul cu apă, apoi puneţi ingredientele şi apăsaţi butonul de bere.

Smiley News. Au crezut că aruncă ouă stricate la gunoi, dar au avut parte de o surpriză cu puf! Ce s-a întâmplat la câte... "Avem o țară frumoasă, cum ajungem la ea?". România, plină de gropi şi pericole pentru turişti: "Un domn ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x