Antena Căutare

Dacă nu poți să mergi în club, îți faci unul în casă! Cum au ajuns să se distreze oamenii, în vreme de coronavirus

Când vrei să mergi în club, dar nu poți pentru că e carantină, te adaptezi și îți faci propriul club, fie în apartament, fie pe balcon. Așa au făcut unii italieni și spanioli, în plină pandemie de coronavirus.

Cătălin Oprişan a prezentat, la rubrica "Smiley News" de la Neatza cu Răzvan și Dani, cum se distrează italienii și spaniolii izolați la domiciliu.

În plină pandemie de coronavirus, iubitorii de cluburi s-au adaptat și dacă nu pot să se distreze acolo unde le place cel mai mult, în club, și-au deschis unul în propriile apartamente sau balcoane.

Cum s-a îmbrăcat un spaniol pentru a se proteja de coronavirus. Râzi cu lacrimi!

Chiar dacă, forțați de împrejurări, oamenii au stârnit amuzamentul prin inovația și inventivitatea de care au dat dovadă. În plus sunt entertaineri de succes, care au reușit să aducă distracția în casele vecinilor, dar și în cele ale internauților care i-au privit.

Vezi video-ul de mai sus pentru a te amuza și tu, de creativitatea oamenilor.

Ce dacă prezentatoarea era live? Cei doi responsabili cu dezinfectarea și-au văzut nestingheriți de treaba! Video amuzan... Ferește-te de virusuri, dar mare grijă și la viruși! Cum putem să ne ferim de amenințările online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x