Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Cum arată cel mai milog cățel din România! Clipul care te va senzibiliza la maximum, dar si amuza în același timp! |Video

Cum știe un cățel să cerșească atenția stăpânei.REacția patrupedului te va sensibiliza la maximum, dar si amuza în același timp.

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, cum un câine se roagă de stăpân să primească de mâncare.

Joaca de-a udatul! Un cățel își aleargă stăpânul ca să-l stropească cu un furtun cu apă! Te prăpădești de râs! |Video

Reacția simpaticului cățel este impresionanta. Atunci când vede că stăpâna lui a pregătit sandvișurile cu pateu, câțelul face gesturi prin care se vede cât de mult își dorește și el sa se înfrupte din micul dejun al stăpânei.

Femeia a filmat toată reacția patrupedului său, care este de o drăgălășenie fantastică

Așa ceva nu ai mai văzut! Un cățel educat! Câinele care își pune masca de protecție când aude un strănut! |Video

Urmăriți tot filmulețul si vă minunați de cum cerșeste de mâncare, cel mai milog cățel din România.

Accesați clipul video de mai sus, difuzat la Neatza cu Răzvan și Dani, în cadrul rubricii Smiley News, prezentata de Cătălin Oprișan.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro