Antena Căutare

Smiley News. La plajă în "izoletă". Italienii schimbă modul în care ar putea arăta statul la malul mării

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, cum vor arăta plajele în Italia.

Italienii încearcă să găsească idei pentru a merge la plajă, vara, în condiţiile în care probabil nu se va putea călători în străinătate, iar o companie a propus amplasarea unor bariere separatoare din plexiglas pe plajă.

Smiley News. Virale în izolare. Distracția nu se oprește nici în carantină. Oamenii știu să se simtă bine și în pandemie

O companie de lângă Modena a proiectat bariere separatoare din plexiglas pe plajă, în încercarea de a-şi imagina cum va fi întoarcerea la plajă. Claudio Ferrari, proprietarul companiei, a spus că ideea s-a născut atât pentru a proteja oamenii, cât şi pentru a da posibilitatea reînceperii activităţii.

În timp ce hotelurile se pregătesc de vară, nu se ştie dacă staţiunile vor avea permisiunea de a se redeschide. Unii vorbesc despre măşti de protecţie chiar şi la plajă, alţii spun că măştile sunt utile doar în locurile închise.

Cert este că proprietarii plajelor trebuie să se reorganizeze: să interzică zonele de joacă pentru copii şi să ţină barurile închise, iar servirea să se facă direct pe plajă.

Smiley News. Cele mai tari farse facute prietenilor în carantină​

Pentru mai multe detalii, urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani!

Smiley News. Virale în izolare. Distracția nu se oprește nici în carantină. Oamenii știu să se simtă bine și în pandemie... Smiley News. Efectele secundare ale coronavirusului. Doi chinezi s-au trezit negri africani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x