Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Smiley News: EMOŢIONANT! O viaţă în alb şi negru... Reacţia unui bărbat care vede prima dată în culori: "Wow, blugii mei sunt albaştri!"

 

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să vezi lumea doar în alb şi negru? Fără să ai habar de verdele pădurii, de albastrul frumos al cerului sau de culorile vii dintr-un curcubeu...

Cătălin Oprişan, redactorul de la A1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News de la Neatza cu Răzvan şi Dani, reacţia unui bărbat care vede prima dată în culori după ce a primit o pereche de ochelari speciali.

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe