Antena Căutare

Smiley News! Molcom și ardelenește, dar parcă prea încet! Klaus Iohannis, scos din emisia live de sistemul de siguranţă al unui post de radio

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, la Neatza, un nou clip inedit.

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, la Neatza, un nou clip inedit.

Râzi cu lacrimi! Răzvan și Dani au făcut TURUL RUȘINII goi pe gheață! Flavia și Amalia, de pe margine: „Doamneeee, le lipsește o fustiță! Ai văzut ce picioare frumoase au, vârtoase, genunchi întinși!”

Discursul preşedintelui Klaus Iohannis de numire în funcţia de prim-ministru a Vioricăi Dăncilă a putut fi auzit live şi la un post de radio. Numai că pauzele de vorbire lungi ale preşedintelui au declanşat sistemul de siguranţă al postului. S-a întrerupt, practic, emisia pentru un blues de dragoste rănită: Sam Brown, „Stop!“.

Ca de obicei, șeful statului a vorbit rar, a făcut pauze mari în vorbire, a cântărit fiecare cuvânt. Iar după 4 minute şi 20 de secunde, când se afla înspre finalul discursului, preşedintele a făcut o pauză mai lungă.

Nu-i așa că aveați nevoie să vă începeți ziua cu zâmbetul pe buze? Tocmai de aceea, Cătălin Oprișan este în platoul matinalilor de la „Neatza cu Răzvan și Dani” cu cele mai amuzante clipuri și situații din mediul virtual?

V-a făcut Cătălin să zâmbiți?

Admiral C4C, erou pentru copiii nevoiași! 300 de micuți din Africa vor avea mâncare, apă, jucării și șansa de a merge la... Carine, Carine, tu chiar ești ”Magique”! Ascultați-o, admirați-o, veți mai auzi de ea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x