Live acumFilm: Regatul secret (SUA 2013)
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Cea mai nereușită interpretare a melodiei Total Eclipse of the Heart - Bonnie Tyler. Reacția prezentatorului emisiunii

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani cea mai nereușită interpretare a melodiei Total Eclipse of the Heart - Bonnie Tyler.

O femeie a încercat să interpreteze melodia „Total Eclipse of the Heart” , însă nu a reușit să ajungă la performanța celebrei artiste, deși aceasta a încercat să atingă chiar și notele înalte.

În spate, femeia avea chiar și un dansator, care a făcut ca momentul să fie mult mai interesant. Însă, la sfârșit acesta s-a lovit de un instrument, iar momentul artistic a fost oprit.

„Eu m-aș uita la asta toată ziua” , a adăugat Cătălin Oprișan.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro