Antena Căutare

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Copilașul care se joacă în nămol, fetița care cântă din nas și tăticul obosit

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", trei clipuri amuzante.

Un copilaș se distrează de minuen într-o baltă plină cu noroi. Cel mic se rostogolește de fericire, iar hainele sale sunt extrem de murdare, însă se pare că acest lucru îl bucură și mai tare. „Cum îți dai seama că e al tău? Te duci cu o găleată ceva și îl speli” , a explicat Cătălin Oprișan.

O fetiță a făcut furori pe internet cu videoclipurile sale, aceasta interpretează mai multe melodii cunoscute, iar pentru acest lucru își folosește nasul!

O mămica se simțea foarte obosită după ce a dat naștere unui copil, așa că a decis să îl pună pe soțul său se lege copilul, însă se pare că acesta era la fel de obosit ca și noua mămică și nu își dă seama că de fapt el nu leagă nimic. Bebelușul se afla în brațe la mama sa tot timpul!

„E terminat el, ah, aș vrea să și dorm, el e frânt. Bebelușul e aici, el leagănă...” , a comentat Cătălin Oprișan.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Cu calul în supermarket și rațele care au încurcat circulația... Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Lacrimile lui Raoul Lambert și momentul istoric care va avea loc în fotbal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x