Antena Căutare

Smiley News! Constantin Tănase, singurul român care a dansat cu Charlie Chaplin: ”Au făcut schimb de partenere!”

Cătălin Oprișan, redactorul șef de la www.a1.ro, a vorbit în cadrul rubricii ”Smiley News”, despre Constantin Tănase, singurul român care a dansat cu Charlie Chaplin. 

Cătălin Oprișan, redactorul șef de la www.a1.ro, a vorbit în cadrul rubricii ”Smiley News”, despre Constantin Tănase, singurul român care a dansat cu Charlie Chaplin.

Citește și: Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Cum arăta o reclamă în anul 1935

”Am găsit o poză cu Tănase, la Cairo, în fața piramidelor. Este singurul român care a dansat cu Charlie Chaplin. Se afla la un restaurant El Garon, unde se dansa numai tango, la Paris, unde se afla și Charlie Chaplin, cu una dintre multele sale soții. Charlie Chaplin dansa, a început și el să danseze, el a întrebat ”Cine e?”. De rușine, i s-a zis că e un cetățean american. S-a dus la el, au făcut cunoștință și apoi au făcut schimb de partenere.”, a povestit Cătălin Oprișan.

Citește și: Moment inedit la Neatza cu Răzvan și Dani. Răzvan Simion îi ia interviu unui cocoș: Zice că lucrează la un...

Află mai multe detalii despre marele Constantin Tănase, urmărind clipul de mai sus!

Echipa de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” pleacă la mare! Ramona Olaru e pregătită: ”Am peste 200 de costume de baie!”... Ce se ascunde în baia lui Răzvan Simion! Matinalul a mărturisit tot în direct: ”Uit de fiecare dată!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x