Antena Căutare

Smiley News. În Sibiu a fost montat primul tonomat cu măşti, mănuşi de protecţie şi geluri dezinfectante

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, primul tonomat care dă mănuși, spirt și măști, în Sibiu.

La Sibiu a apărut primul automat stradal de la care se pot cumpăra măști, mănuși, ochelari de protecție și geluri dezinfectante.

El a fost instalat în Piața Cibin, cea mai mare piață agroalimentară din oraș, de către o firmă sibiană care are experiență de câțiva ani în livrarea unor asemenea aparate.

Smiley News: Umorul se răspândește online mai rapid decât panica. Cum va arăta libertatea românilor după 15 mai | Video

De la acest automat se pot cumpăra măști chirurgicale, la prețul de 3,5 lei bucata, măști cu protecție ridicată FFP2, la prețul de 20 de lei bucata, ochelari de protecție cu 15 lei, gel dezinfectant de 500 ml, la prețul de 25 de lei, sau unul mic de doar 40 ml la 10 lei.

De asemenea cumpărătorul poate alege și seturi de produse de protecție, cum ar fi kitul care conține o mască și două perechi de mănuși, la prețul de 5 lei, sau setul cu două măști și patru perechi de mănuși la prețul de 10 lei.

Managerul companiei care a instalat automatul, Gheorghe Vintilă, a declarat că intenționează să mai monteze astfel de aparate și în alte spații publice din oraș.

De asemenea mai multe instituții publice și companii din țară s-au arătat interesate să achiziționeze astfel de automate, cum ar fi aeroporturile din Sibiu, București, Constanța și Suceava, Muzeul Astra din Sibiu, mall-uri, cabinete medicale și companii industriale.

"Simțurile nu te înșală!"Jocurile Olimpice de Carantină continuă la Neatza: "Sunt încordată, nu simt nimic"​

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani” ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Smiley News: Umorul se răspândește online mai rapid decât panica. Cum va arăta libertatea românilor după 15 mai | Video... Smiley News. Părinții combat pandemia cu umor. Cum a ieșit un tătic, alături de fetița lui, să ducă gunoiul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x