Antena Căutare

”Șoc și groază 3!” Duduia "celebră" și ”talentată”, zisă și Lexie Shine, victimă colaterală a răutăților! Răzvan și Dani, niște invidioși!

"Celebra" cântăreaţă Lexie Shine s-a suparat pe Răzvan şi Dani, după ce a considerat că interviul de la Neatza a pus-o într-o umbră proastă!

"Celebra" cântăreaţă Lexie Shine s-a suparat pe Răzvan şi Dani, după ce a considerat că interviul de la Neatza a pus-o într-o umbră proastă!

Despre "Lady Gaga de România" nu se poate vorbi fără a aduce în discuție cuvinte de laudă precum: celebra și talentata. După două episoade de ”șoc și groază” intens discutate și dezbătute, băieții noștri au ajuns la concluzia că trebuie să-și revizuiască atitudinea.

Puteți revedea primul momentul (cel cu ”Margaritaaaa”) AICI!

Primul pas, analiză pe interviu. Priviți cu atenție și încercați să găsiți răutatea! Ați găsit-o?

Al doilea interviu, AICI!

Cu alte cuvinte, ”celebra” cântăreață, posesoare de clip u un milion de vizualizări s-a supărat foc pe Răzvan și pe Dani. Acum ce să facem? Plecăciuni?!

Racii vor fi numai un zâmbet! Atenție, însă, Berbeci, riscați să iscați conflicte! Horoscopul zilei de vineri, 7 octombr... Dar ce voce!!! Ca s-o împace pe supărata Lexie Shine, Dani a decis să îi cânte melodia! ”Margaritaaaa, margaritaaa!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x