Antena Căutare

Șoferii primesc o nouă lovitură: se schimbă LEGISLAȚIA RUTIERĂ! Expirarea Inspecției Tehnice Periodice duce la suspendare de drept a înmatriculării vehiculului auto

Începând cu 20 mai toate autovehiculele cu Inspecția Tehnică Periodică expirată riscă suspendarea de drept a înmatriculării. Conducătorii auto riscă să fie amendați cu până la 2.000 de lei.

Începând cu 20 mai toate autovehiculele cu Inspecția Tehnică Periodică expirată riscă suspendarea de drept a înmatriculării. Conducătorii auto riscă să fie amendați cu până la 2.000 de lei.

Dacă circulaţi aşa, riscaţi o amendă de aproape 3 mii de lei, rămâneţi fără plăcuţele de înmatriculare şi apoi trebuie să faceţi, alte drumuri la poliţie şi la RAR, ca să reintraţi în legalitate.

În prezent, inspecţia tehnică periodică la maşină se face o dată la doi ani, dacă vehiculul nu este mai vechi de 12 ani. După 20 mai, dacă va expira ITP-ul, înmatricularea maşinii va fi automat suspendată, online.

Schimbul de date se va face între RAR şi DRPCIV, online. Dacă sunteţi prinşi în trafic cu înmatricularea suspendată, nu numai că trebuie să plătiţi o amendă de până la 2950 de lei, ci rămâneţi sigur şi fără plăcuţe de inmatrculare. Nu veţi avea voie să plecaţi cu maşina, va trebui să chemaţi o platformă. În acest caz, trebuie să mergeţi şi la Poliţia Rutieră pentru a demonsta că maşina a fost verificată tehnic.

Delia Rus a venit la Neatza cu o piesă nouă, „Ochii la mine”. Vă mai amintiți de adolescenta blondă care ne cânta acum d... Răzvan vrea să plece în vacanță. Dani Oțil: ”Nu poți să te duci în Maldive pentru că avem treabă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x