Antena Căutare

Ștefania, apariție senzuală în videoclipul celei mai noi melodii, 'Petalele'

Ștefania a cântat la "Neatza cu Răzvan și Dani", cea mai nouă piesă a ei. Melodia "Petalele", deși, a fost recent lasată, se bucură de mare succes. În videoclipul piesei, frumoasa artistă apare în ipostaze incendiare.

Invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, Ștefania cântă piesa Petalele.

Iubita lui Speak a devenit o prezență "vânată" în media, câștigând rapid simpatia publicului, după apariția ei în cadrul emisiunii-concurs Asia Express sezonul 3, difuzată pe Antena 1.

Echipa Ștefania și Speak au ajuns în marea finală și se vor lupta cu echipa Chef Sorin Bontea -Răzvan Fodor, miercuri seara, pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Ultima poza a Stefaniei este postarea cu cel mai mare numar de like-uri din istoria Instagram in Romania, respectiv peste 277.000, si un reach de circa 1.000.000 de persoane

În timpul filmărilor pentru Asia Express, Ștefania a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, Speak.

Iar după difuzarea acelui episod la tv, artista a retrăit momentul în care Speak a cerut-o în căsătorie, urmărind „Asia Express”, la Antena 1. Vedeta și-a filmat reacția.

„A fost cel mai minunat moment din Asia Express! Am simţit emoţiile de parcă s-ar fi întâmplat iar", a spus Ștefania, plângând și râzând, în același timp.

Speak și Ștefania au bătut recordul pe Instagram

Cei doi au poza cu cele mai multe like-uri din istoria Instagram în România, fiind postarea cu cel mai mare număr de like-uri din istoria Instagram in România, respectiv peste 277.000, si un reach de circa 1.000.000 .

Ștefania, apariție senzuală în videoclipul celei mai noi melodii, 'Petalele'

Speak și Ștefania, fotografia cu număr record de like-uri pe Instagram

Urmăriți piesa Petalele, accesând clipul video de mai sus, prezentat în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Matteo este în culmea fericirii după ce a sărbătorit primul Paște alături de fetița lui, Mia. "M-am bucurat la max... Prognoza Meteo, 22 aprilie 2020. Vremea se încălzește. Aflați ce anunță meteorologii pentru fiecare regiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x