Ștefania, apariție senzuală în videoclipul celei mai noi melodii, 'Petalele'

Ștefania a cântat la "Neatza cu Răzvan și Dani", cea mai nouă piesă a ei. Melodia "Petalele", deși, a fost recent lasată, se bucură de mare succes. În videoclipul piesei, frumoasa artistă apare în ipostaze incendiare.

Invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, Ștefania cântă piesa Petalele.

Iubita lui Speak a devenit o prezență "vânată" în media, câștigând rapid simpatia publicului, după apariția ei în cadrul emisiunii-concurs Asia Express sezonul 3, difuzată pe Antena 1.

Echipa Ștefania și Speak au ajuns în marea finală și se vor lupta cu echipa Chef Sorin Bontea -Răzvan Fodor, miercuri seara, pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Ultima poza a Stefaniei este postarea cu cel mai mare numar de like-uri din istoria Instagram in Romania, respectiv peste 277.000, si un reach de circa 1.000.000 de persoane

În timpul filmărilor pentru Asia Express, Ștefania a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, Speak.

Iar după difuzarea acelui episod la tv, artista a retrăit momentul în care Speak a cerut-o în căsătorie, urmărind „Asia Express”, la Antena 1. Vedeta și-a filmat reacția.

„A fost cel mai minunat moment din Asia Express! Am simţit emoţiile de parcă s-ar fi întâmplat iar", a spus Ștefania, plângând și râzând, în același timp.

Speak și Ștefania au bătut recordul pe Instagram

Cei doi au poza cu cele mai multe like-uri din istoria Instagram în România, fiind postarea cu cel mai mare număr de like-uri din istoria Instagram in România, respectiv peste 277.000, si un reach de circa 1.000.000 .

Ștefania, apariție senzuală în videoclipul celei mai noi melodii, 'Petalele'

Speak și Ștefania, fotografia cu număr record de like-uri pe Instagram

Urmăriți piesa Petalele, accesând clipul video de mai sus, prezentat în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Ultimele știri