Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Ștefania, apariție senzuală în videoclipul celei mai noi melodii, 'Petalele'

Ștefania a cântat la "Neatza cu Răzvan și Dani", cea mai nouă piesă a ei. Melodia "Petalele", deși, a fost recent lasată, se bucură de mare succes. În videoclipul piesei, frumoasa artistă apare în ipostaze incendiare.

Invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, Ștefania cântă piesa Petalele.

Iubita lui Speak a devenit o prezență "vânată" în media, câștigând rapid simpatia publicului, după apariția ei în cadrul emisiunii-concurs Asia Express sezonul 3, difuzată pe Antena 1.

Echipa Ștefania și Speak au ajuns în marea finală și se vor lupta cu echipa Chef Sorin Bontea -Răzvan Fodor, miercuri seara, pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Ultima poza a Stefaniei este postarea cu cel mai mare numar de like-uri din istoria Instagram in Romania, respectiv peste 277.000, si un reach de circa 1.000.000 de persoane

În timpul filmărilor pentru Asia Express, Ștefania a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, Speak.

Iar după difuzarea acelui episod la tv, artista a retrăit momentul în care Speak a cerut-o în căsătorie, urmărind „Asia Express”, la Antena 1. Vedeta și-a filmat reacția.

„A fost cel mai minunat moment din Asia Express! Am simţit emoţiile de parcă s-ar fi întâmplat iar", a spus Ștefania, plângând și râzând, în același timp.

Speak și Ștefania au bătut recordul pe Instagram

Cei doi au poza cu cele mai multe like-uri din istoria Instagram în România, fiind postarea cu cel mai mare număr de like-uri din istoria Instagram in România, respectiv peste 277.000, si un reach de circa 1.000.000 .

Urmăriți piesa Petalele, accesând clipul video de mai sus, prezentat în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro