Live acumDragoste de tata
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Stil de Succes by Ellida Toma. Ramona, Amalia și Gabriela Prisăcariu, în ținute incendiare din colecția Golden Hour! Video

Ellida Toma a prezentat, joi, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, colecțiile semnate de Andreea Buga, ce te plimbă prin amintiri din copilărie, prin intermediul artei lui Dem Demetrescu.  

Ellida Toma a prezentat, joi, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, colecțiile semnate de Andreea Buga, ce te plimbă prin amintiri din copilărie, prin intermediul artei lui Dem Demetrescu.

„Ne ocupăm de el pentru a-l promova, pentru că în anii 1930 el a fost un illustrator important și lucrările sale sunt deosebite. Am vrut să fac o colecție care să i se potrivească și să surprindă spiritul românesc. Am imprimat pe mătase lucrările lui din povestea Făt Frumos. Vom vedea personaje foarte cunoscute – cerbul cu diamante din poveste Făt Frumos, Pasărea Paradisului, care aducea apa vie – personaje magice care să aducă bucurie”, a explicat Andreea Buga, despre colecția Golden Hour.

Ellida Toma a spus că Dem Demetrescu este un fel de Walt Disney al României. „A ilustrat toate cărțiel copilăriei noastre”, a precizat ea.

Mai multe chimonouri și rochii foarte vaporoase cu imprimeuri inspirate din arta lui Dem Demetrescu au fost prezentate de Ramona Olaru, Amalia Ștefania și Gabriela Prisăcariu.

„Mesajul pe care îl transmite Andreea este, de fapt, că arta se poartă”, a precizat Ellida Toma.

Vedeți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!