Antena Căutare

Stil de Succes by Ellida Toma. Ramona, Amalia și Gabriela Prisăcariu, în ținute incendiare din colecția Golden Hour! Video

Ellida Toma a prezentat, joi, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, colecțiile semnate de Andreea Buga, ce te plimbă prin amintiri din copilărie, prin intermediul artei lui Dem Demetrescu.  

Ellida Toma a prezentat, joi, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, colecțiile semnate de Andreea Buga, ce te plimbă prin amintiri din copilărie, prin intermediul artei lui Dem Demetrescu.

„Ne ocupăm de el pentru a-l promova, pentru că în anii 1930 el a fost un illustrator important și lucrările sale sunt deosebite. Am vrut să fac o colecție care să i se potrivească și să surprindă spiritul românesc. Am imprimat pe mătase lucrările lui din povestea Făt Frumos. Vom vedea personaje foarte cunoscute – cerbul cu diamante din poveste Făt Frumos, Pasărea Paradisului, care aducea apa vie – personaje magice care să aducă bucurie”, a explicat Andreea Buga, despre colecția Golden Hour.

Ellida Toma a spus că Dem Demetrescu este un fel de Walt Disney al României. „A ilustrat toate cărțiel copilăriei noastre”, a precizat ea.

Mai multe chimonouri și rochii foarte vaporoase cu imprimeuri inspirate din arta lui Dem Demetrescu au fost prezentate de Ramona Olaru, Amalia Ștefania și Gabriela Prisăcariu.

„Mesajul pe care îl transmite Andreea este, de fapt, că arta se poartă”, a precizat Ellida Toma.

Vedeți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Cosmin Contra, interviu exclusiv la „Neatza cu Răzvan și Dani”: „Important e că depindem de noi. România are nevoie de j... Diana Stejereanu, la picioarele lui Dani Oțil, în costum de baie! „În ritmul ăsta nu te mai măriți niciodată!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x