Live acumBaieti de oras (r)
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Stil de Succes cu Ellida Toma. Colecția vestimentară a Andreiei Zoey, o fuziune între artă și modă, ce se poate purta! - Video

Colecția „stART", semnată de Andreia Zoey, un omagiu adus unor artiști percum Piet Mondian și Joan Miró, a fost prezentată, joi, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Andreia Zoey a absolvit Modă – Design Vestimentar la Universitatea Națională de Artă din București.

Pentru a crea colecția „stART”, Andreia Zoey s-a inspirat din operele a doi artiști, preferații ei – pictorul olandez Piet Mondian, care are lucrări abstractizate la maximum, și Joan Miró.

„Mie îmi place foarte mult să creez volum și jachetele acestea sunt umplute cu puf și vatelină. Cred că am găsit metoda perfectă de a transpune un tablou în îmbrăcăminte ce se poate purta în fiecare zi”, a spus ea.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!