Antena Căutare

Stil de succes by Ellida Toma. Imagini interzise cardiacilor la Neatza cu Răzvan și Dani! Costumele de baie fac să zburde orice imaginație

Costumele de baie pentru vara 2019 sunt ușor adaptabile și pot fi purtate atât pe plaja mării, cât și seara, la petrecerea de la piscină.

Costumele de baie pentru vara 2019 sunt ușor adaptabile și pot fi purtate atât pe plaja mării, cât și seara, la petrecerea de la piscină.

Costumul de baie este cea mai importantă piesă din sezonul estival. Acesta a evoluat foarte mult, de la simple piese pe care le foloseam exclusiv pentru bronzat, acum îl putem accesoriza și putem forma ținute inedite.

Există trenduri în materie de costume de baie după care să ne ghidăm. Costumele retro sunt în vogă sezonul acesta.

Fetele de la Neatza au încins atmosfera prezentând noile tendințe ale costumelor de baie. Costumele de baie colorate, în principal cele galbene sunt ma modă vara asta.

Este foarte important să nu mergem direct în costumul de baie la un restaurant să mâncăm, și dacă totuși dorim să ne oprim la plajă după, putem să luam un halat lejer pe care să îl asortăm cu piesele din costumul de baie.

De asemenea, se poartă și costumele într-o singură piesă, însă nu sunt indicate pentru plajă pentru că nu avantajează un bronz perfect.

Costumele de baie, în combinație cu un kimono au un aer elegant și lejer, care emană feminitate.

Modelele de costume de baie sunt suficient de variate încât să se potrivească oricărei siluete. De asemenea, designerii și trend setterii ne pun la dispoziție multe culori, texturi și imprimeuri.

Înscrierea la facultate 2019. Tot ce trebuie să știi dacă vrei să te faci inginer... Gondola, cea mai bună metodă de transport din Mamaia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x