Live acumObservator 19
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Stil de succes by Ellida Toma. Imagini interzise cardiacilor la Neatza cu Răzvan și Dani! Costumele de baie fac să zburde orice imaginație

Costumele de baie pentru vara 2019 sunt ușor adaptabile și pot fi purtate atât pe plaja mării, cât și seara, la petrecerea de la piscină.

Costumele de baie pentru vara 2019 sunt ușor adaptabile și pot fi purtate atât pe plaja mării, cât și seara, la petrecerea de la piscină.

Costumul de baie este cea mai importantă piesă din sezonul estival. Acesta a evoluat foarte mult, de la simple piese pe care le foloseam exclusiv pentru bronzat, acum îl putem accesoriza și putem forma ținute inedite.

Există trenduri în materie de costume de baie după care să ne ghidăm. Costumele retro sunt în vogă sezonul acesta.

Fetele de la Neatza au încins atmosfera prezentând noile tendințe ale costumelor de baie. Costumele de baie colorate, în principal cele galbene sunt ma modă vara asta.

Este foarte important să nu mergem direct în costumul de baie la un restaurant să mâncăm, și dacă totuși dorim să ne oprim la plajă după, putem să luam un halat lejer pe care să îl asortăm cu piesele din costumul de baie.

De asemenea, se poartă și costumele într-o singură piesă, însă nu sunt indicate pentru plajă pentru că nu avantajează un bronz perfect.

Costumele de baie, în combinație cu un kimono au un aer elegant și lejer, care emană feminitate.

Modelele de costume de baie sunt suficient de variate încât să se potrivească oricărei siluete. De asemenea, designerii și trend setterii ne pun la dispoziție multe culori, texturi și imprimeuri.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro