Live acumFilm: Cod Rosu la Casa Alba
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Stil de Succes by Ellida Toma. Rochii de seară, inspirate din folclorul românesc. Cum arată colecția „SimfonIA Florilor”

Neatza cu Răzvan și Dani. În această ediție a rubricii „Stil de succes by Ellida Toma”, stilistul a prezentat colecția Critinei Chiriac, „SimfonIA Florilor”, inspirată din cultura și tradițiile românești.

Neatza cu Răzvan și Dani. În această ediție a rubricii „Stil de succes by Ellida Toma”, stilistul a prezentat colecția Critinei Chiriac, „SimfonIA Florilor”, inspirată din cultura și tradițiile românești.

Astăzi este despre Cristina Chiriac, un om caracterizat de pasiune și inspirație. Creațiile designerului sunt centrate pe tot ce înseamnă folclor autentic românesc.

Ellida Toma a vorbit despre proiectul de suflet al Cristinei Chiriac, „Flori de ie”, prin care aduce în atenție costume populare foarte vechi, de aproape 100 de ani, pe care le-a dus în aproape toate colțurile lumii.

„A demonstrat, prin multele expoziții pe care le are peste tot prin lume, că ia este, de fapt, cel mai bun ambasador al României afară. Astăzi a venit cu o colecție ce dezvoltă proiectul „Flori de ie”, o colecție de rochii de seară inspirate din tradiție, cu picturi manuale realizate chiar de către Cristina”, a explicat Ellida Toma.