Antena Căutare

Stil de Succes by Ellida Toma. Rochii de seară, inspirate din folclorul românesc. Cum arată colecția „SimfonIA Florilor”

Neatza cu Răzvan și Dani. În această ediție a rubricii „Stil de succes by Ellida Toma”, stilistul a prezentat colecția Critinei Chiriac, „SimfonIA Florilor”, inspirată din cultura și tradițiile românești.

Neatza cu Răzvan și Dani. În această ediție a rubricii „Stil de succes by Ellida Toma”, stilistul a prezentat colecția Critinei Chiriac, „SimfonIA Florilor”, inspirată din cultura și tradițiile românești.

Astăzi este despre Cristina Chiriac, un om caracterizat de pasiune și inspirație. Creațiile designerului sunt centrate pe tot ce înseamnă folclor autentic românesc.

Ellida Toma a vorbit despre proiectul de suflet al Cristinei Chiriac, „Flori de ie”, prin care aduce în atenție costume populare foarte vechi, de aproape 100 de ani, pe care le-a dus în aproape toate colțurile lumii.

„A demonstrat, prin multele expoziții pe care le are peste tot prin lume, că ia este, de fapt, cel mai bun ambasador al României afară. Astăzi a venit cu o colecție ce dezvoltă proiectul „Flori de ie”, o colecție de rochii de seară inspirate din tradiție, cu picturi manuale realizate chiar de către Cristina”, a explicat Ellida Toma.

Imagini în premieră. Cum arată primul spital construit de statul român în ultimii 30 de ani... Viața la bloc: „Se plimbă șobolanii pe scară. Luați măsuri!”- Răspunsul oamenilor, genial!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x