Antena Căutare

Still de Succes by Ellida Toma - Neatza cu Răzvan și Dani. Cea mai nouă colecţie vestimentară realizată de designerul Alina Avram

Ellida Toma a venit la Neatza alături de tânăra creatoare Alina Avram. Colecţiile designerului exprimă feminitatea şi misterul prin ţesături vaporoase şi detalii unice!

Ellida Toma a venit la Neatza alături de tânăra creatoare Alina Avram. Colecţiile designerului exprimă feminitatea şi misterul prin ţesături vaporoase şi detalii unice!

Alina Avram a urmat cursuri de specializare în domeniul designului vestimentar și a venit să prezinte ținute de seară, elegante, potrivite pentru sezonul estival din 2019. Colecțiile ei exprimă feminitate și mister prin țesăturile vaporoase din mătase și detalii unice.

Aceste ținute sunt elegante, dar versatile. Ele pot fi transformate și în ținute de zi pot fi purtate chiar și la plajă, dar accesorizate corespunzător pot fi purtate foarte ușăr și la un eveniment la important.

Hainele versatile sunt benefice atât pentru bărbații care nu înțeleg de ce femeile au nevoie de haine diferite pentru evenimente, dar și pentru femei pentru că va fi mai mult loc în bagaj în timpul călătoriilor.

Piesele vestimentare create de Alina Avram pun în valoare femeia prin piese monocrome și materiale delicate și transparente.

Alina este fascinată de liniile feminine ce oferă grație și rafinament punând în valoare trupul femeii moderne.

Rochia ocupă un loc privilegiat în ansamblul colecțiilor Alinei Avram, fiind propusă sub diverse forme și stiluri.

Târgul "100 de Tradiții Românești, de Sfântul Ilie" la Muzeul Național al Țăranului Român... Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Un șofer din Suceava a fost prins cu permisul expirat din anul 1981...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x