Live acumAsia Express - Drumul elefantului
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Still de Succes by Ellida Toma - Neatza cu Răzvan și Dani. Cea mai nouă colecţie vestimentară realizată de designerul Alina Avram

Ellida Toma a venit la Neatza alături de tânăra creatoare Alina Avram. Colecţiile designerului exprimă feminitatea şi misterul prin ţesături vaporoase şi detalii unice!

Ellida Toma a venit la Neatza alături de tânăra creatoare Alina Avram. Colecţiile designerului exprimă feminitatea şi misterul prin ţesături vaporoase şi detalii unice!

Alina Avram a urmat cursuri de specializare în domeniul designului vestimentar și a venit să prezinte ținute de seară, elegante, potrivite pentru sezonul estival din 2019. Colecțiile ei exprimă feminitate și mister prin țesăturile vaporoase din mătase și detalii unice.

Aceste ținute sunt elegante, dar versatile. Ele pot fi transformate și în ținute de zi pot fi purtate chiar și la plajă, dar accesorizate corespunzător pot fi purtate foarte ușăr și la un eveniment la important.

Hainele versatile sunt benefice atât pentru bărbații care nu înțeleg de ce femeile au nevoie de haine diferite pentru evenimente, dar și pentru femei pentru că va fi mai mult loc în bagaj în timpul călătoriilor.

Piesele vestimentare create de Alina Avram pun în valoare femeia prin piese monocrome și materiale delicate și transparente.

Alina este fascinată de liniile feminine ce oferă grație și rafinament punând în valoare trupul femeii moderne.

Rochia ocupă un loc privilegiat în ansamblul colecțiilor Alinei Avram, fiind propusă sub diverse forme și stiluri.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro