Antena Căutare

Still de Succes by Ellida Toma - Neatza cu Răzvan și Dani. Cum să NU te îmbraci!

Ellida Toma, invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", a prezentat la rubrica "Stil de Succes" cele mai nepotrivite ținute, un ghid cum să nu te îmbraci.

Ellida Toma, invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", a prezentat la rubrica "Stil de Succes" cele mai nepotrivite ținute, un ghid cum să nu te îmbraci.

Deși sunt de brand, multe din hainele pe care le vedem pe stradă ne duc cu gândul la niște haine vechi și ieftine. Este important să ne uitam de mai multe ori înainte de a cumpăra o haină, pentru că poate arăta ieftin, chiar dacă aceasta are un preț mare.

Pantofii din plastic transparent, de asemenea, nu sunt indicați. Deși s-a întors moda anilor `80, aceștia nu avantajează deloc piciorul femeii și par demodați.

Pentru bărbați, un sfat ar fi să elimine blugii foarte strâmți. Aceștia nu avantajează deloc picioarele, indiferent de construcția acestora. De asemenea, pantofii de lac la bărbați, purtați ziua sunt dezastruoși și nu ar trebui să existe.

Bluzele care copiază imprimeul brandurilor celebre nu ar trebui purtate pe stradă. Acest lucru nu ne duce cu gândul la stil, ci mai degrabă la ceva penibil.

La fel de penibile sunt si hainele cu imprimeuri animal print, purtate în exces. Dresurile plasă trebuie și ele eliminate din garderoba noastră.

Ce filme să vezi weekendul ăsta. Irina Margareta Nistor îți recomandă: Once Upon a Time In Hollywood, Yesterday, Fast &a... Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore? Poți să primești până la 600 de euro despăgubiri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x