Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Still de Succes by Ellida Toma - Neatza cu Răzvan și Dani. Cum să NU te îmbraci!

 

Ellida Toma, invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", a prezentat la rubrica "Stil de Succes" cele mai nepotrivite ținute, un ghid cum să nu te îmbraci.

Deși sunt de brand, multe din hainele pe care le vedem pe stradă ne duc cu gândul la niște haine vechi și ieftine. Este important să ne uitam de mai multe ori înainte de a cumpăra o haină, pentru că poate arăta ieftin, chiar dacă aceasta are un preț mare.

Pantofii din plastic transparent, de asemenea, nu sunt indicați. Deși s-a întors moda anilor `80, aceștia nu avantajează deloc piciorul femeii și par demodați. 

Pentru bărbați, un sfat ar fi să elimine blugii foarte strâmți. Aceștia nu avantajează deloc picioarele, indiferent de construcția acestora. De asemenea, pantofii de lac la bărbați, purtați ziua sunt dezastruoși și nu ar trebui să existe. 

Bluzele care copiază imprimeul brandurilor celebre nu ar trebui purtate pe stradă. Acest lucru nu ne duce cu gândul la stil, ci mai degrabă la ceva penibil. 

La fel de penibile sunt si hainele cu imprimeuri animal print, purtate în exces. Dresurile plasă trebuie și ele eliminate din garderoba noastră. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI