Antena Căutare

Super 4, italienii care au cucerit X Factor România, la Neatza. Florin Ristei s-a alăturat napoletanilor și au cântat împreună

Cei patru membrii ai grupului Super 4 au fost invitați la Neatza cu Răzvan și Dani.

După ce au făcut senzație pe scena X Factor România, napoletanii au cucerit din nou audiența pe acordurile celebrei melodii "Caruso".Italienii de la Super 4 au impresionat și de această cu prestația lor muzicală și au primit aplauze la scenă deschisă.

Mândru de grupulul al cărui mentor este, Florin Ristei s-a alăturat napoletanilor și a interpretat împreună cu ei câteva versuri din "Bohemian Rhapsody" a celor de la Queen.

Italienii de la Super 4 au făcut senzație la X Factor România, iar momentul lor a devenit viral în toată lumea.

Emisiunea "X Factor" poate fi urmărită vineri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Cei patru membrii ai grupului au ales să își demonstreze talentul pe acordurile celebrei piese "Un'Emozione Da Poco". Încă din primele secunde ale prestației lor, Florin Ristei nu și-a putut stăpâni entuziasmul.

Reacțiile celor patru jurați au fost pe măsura momentului pe care cei de la Super 4 l-au pus în scenă. La final, concurenții au fost aplaudați la scenă deschisă: "Echipa e de un milion de ori mai puternică decât un individ singur. Putem câștiga împreună anul acesta X Factor!", a spus Florin Ristei după ce grupul și-a încheiat momentul.

După aplauzele la scenă deschisă și numeroasele complimente, Super 4 a primit 4 X DA și merge direct în Bootcamp.

Dani Oțil, amănunte de la petrecerea burlacilor organizată de Răzvan Simion: "A fost fără femei. Am plâns"... Horoscopul Zilei, 5 octombrie 2020. Nativii Taur pot avea parte de supărări scurte, vezi ce fac Balanțele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x