Antena Căutare

Super Neatza, 18 mai 2023. Cum poți să prepari cold brew direct din confortul locuinței

În cadrul ediției Neatza cu Răzvan și Dani, prezentatorul Dani Oțil a pregătit un segment special destinat iubitorilor de cafea, care vor să facă prepararea acestei băuturi cât mai facilă, cu rezultate cât mai bune.

colaj foto neatza cu razvan si dani Galerie
Cum poți să prepari cold brew direct din confortul locuinței | Captură Video Antena 1

Espressoarele sunt o soluție ideală atunci când ne dorim ca prepararea unei cafele ca în oraș să fie realizată din confortul locuinței, iar acestea sunt dotate cu mai multe tipuri de funcții, pentru fiecare strop de fericire din ceașcă.

Citește și: Super Neatza, 18 octombrie 2021. Cafeaua consumată cu moderație previne declinul cognitiv

Cum poți să prepari cold brew direct din confortul locuinței

Tehnologia inovativă de extracție la rece concepută de De'Longhi prepară automat băuturi mai ușoare și mai răcoritoare și mai dulci, preparate prin infuzare, acasă, în mai puțîn de 5 minute. Extracția la rece potențează notele dulci și fructate ale cafelei iar rețetele reci sunt și mai bune dacă sunt servite cu gheață.

Cold Brew este o rețetă ce se regăsește în meniul cafenelelor de specialitate, mai ales în sezonul cald, și modul tradițional de preparare necesită infuzarea cafelei râșnițe la temperatura camerei timp de 12 - 24 ore.

Citește și: Cum să faci cea mai bună rețetă de ice coffee la tine acasă.

Cu Eletta Explore prepararea rețetei Cold Brew acasă este acum posibilă în mai puțîn de 5 minute. Tehnologia inovatoare de extracție la rece transformă boabele tale preferate într-o ceașcă perfectă de Cold Brew răcoritor. Boabele sunt râșnițe și pudra de cafea este presată automat, iar infuzia se realizează cu apă la temperatura camerei, la presiune foarte scăzută, extrăgând astfel nuanțele dulci ale cafelei preferate.

În funcție de preferințe puteți pregăti Cold Brew simplu sau cu lapte, folosind carafa de lapte pentru spumă de lapte rece. Cold Brew este o bază excelentă pentru cocktailuri răcoritoare perfecte pentru sezonul cald precum Clod Brew Mojito, Cold Brew Gîn & Tonic, Cold Brew Tiramisu Martini sau Cold Brew Granița.

Cu ajutorul espressorului De'Longhi Eletta Explore, Dani Oțil le-a arătat urmaritorilor matinalului cum pot realiza un cold brew simplu sau cu lapte dar și cocktailuri precum Cold Brew Mojito sau Cold Brew Tonic.

Citește și: Super Neatza, 21 decembrie 2021. Secretul unei cafele perfecte cu Ghiuli Aptisa

Pentru cei dornici să încerce arome noi, aceștia pot combina rețetele propuse și pot crea chiar noua lor băutură preferată. Rețetele personalizate pot fi ulterior și salvate, pentru ca espressorul să le țină minte și să facă mai ușoară prepararea lor viitoare. „Face ce nu au făcut alte mașini de cafea până acum”, a punctat prezentatorul Dani Oțil.

Ramona Olaru, replică savuroasă la Neatza, despre relațiile trecute: „L-am recunoscut pe fostul”. Cum a reacționat Cuza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x