Antena Căutare

Super Neatza cu Răzvan și Dani începe căutarea pentru Cel mai sexy tătic. Cum poți participa

Acest anunț se adresează persoanelor pregătite pentru celebritate! Super Neatza cu Răzvan și Dani a pornit în căutarea celui mai sexy tătic din România.

captura din pagina campaniei cel mai sexy tatic
Iată regulamentul campaniei și ce poți câștiga dacă intri în joc. Începe a doua ediție a concursului Cel mai sexy tătic | Antena 1

Vino cu farmecul tău în emisiunea noastră și, dacă poți convinge telespectatoarele, ai șansa să devii oficial “CEL MAI SEXY TĂTIC!”. Cerințe minime: tătic, zâmbet fermecător și atitudine. Dacă prezența ta este apreciată de toată lumea…..ai luat titlul! Înscrie-te în cea mai tare competiție masculină dintr-o emisiune de televiziune!

Iată regulamentul campaniei și ce poți câștiga dacă intri în joc.

Concursul se vă desfășura în perioada 19 Octombrie 2023 – 20 noiembrie 2023. Telespectatorii care au calitatea de tați (ulterior se pot cere acte doveditoare) au posibilitatea să se înscrie, accesând siteul https://a1.ro/neatza/celmaisexytatic/ și încărcând minimum două poze reprezentative și recente cu candidatul (opțional cu copilul/copiii), apoi completând datele sale personale: nume, prenume, email, telefon, vârstă, oraș, nr de copii (numele și vârsta acestora), să intre în competiție.

În fiecare ediție a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, vor fi selectate de către redacția emisiunii, două dintre cele mai bune fotografii pe baza următoarelor criterii: originalitate și creativitate.

Persoanele participante selectate vor intra în direct prin apel video (webcam/telefon mobil) pentru a pentru a prezenta vremea din orașul lor și pentru a parcurge o probă de îndemănare extrasă dintr-un bol de către unul dintre prezentatori.

Dintre acestea vor fi selectați trei semifinaliști, pe criterii de spontaneintate și originalitate, urmând ca ei să participe în direct, în data de 20.11.2023 la Finala concusului, în platoul emisiunii, parcurgând niște probe de îndemănare, perspicacitate și spontaneitate, stabilite de prezentatori în vederea desemnării unui singur câștigător.

Selectarea câștigătorului se va face prin jurizarea fotografiilor postate de către fiecare semifinalist, precum și pentru probele de îndemănare, perspicacitate și spontaneitate susținute în Finala concursului. Juriul este alcătuit din minim trei persoane.

Mai multe detalii despre campanie, dar și informații despre înscriere găsiți pe https://a1.ro/neatza/celmaisexytatic/

Andreea Bălan, prima apariție în direct la TV alături de fiicele ei | VIDEO. Ella Maya și Clara au cântat împreună cu ma... Dani, în lacrimi în platoul de la Super Neatza. Ce surpriză i-a făcut Răzvan: „Nici nu starăm depărtați, nici nu furăm s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x