Super Neatza cu Răzvan şi Dani se vede şi duminica

Începând cu 7 martie 2021 Super Neatza cu Răzvan şi Dani se vede la televizor în fiecare duminică, de la ora 10:00.

Începând din 7 martie, de la 10:00, la Antena 1, Super Neatza cu Răzvan şi Dani se vede şi duminica

Antena 1

Primăvara aceasta, gaşca Super Neatza cu Răzvan şi Dani vine cu o surpriză pentru telespectatori. Începând din 7 martie, în fiecare duminică, de la ora 10:00, aceştia le dau întâlnire telespectatorilor cu o ediţie fresh de weekend a îndrăgitului matinal de la Antena 1. „Duminica, treziţi-vă când vreţi, dar nu mai târziu de ora 10:00!”, şi-au invitat aceştia telespectatorii.

Ce a pregătit gașa Super Neatza pentru duminică, 7 martie

Astfel, duminica aceasta, gaşca Super Neatza a pregătit o ediţie live cu totul şi cu totul specială, din care nu vor lipsi rubrici noi, interviuri şi live-uri interesante, lifestyle, dar şi multe alte surprize. În luna dedicată femeii, matinalii vor continua campania „Sarut-mâna, mamă”, prin care telespectatorii le pot transmite mamelor lor, în direct, mesaje. De asemenea, Mihaela Bilic va veni în platoul Super Neatza cu sfaturi despre alimentaţie şi băieţii de la Noaptea Târziu se vor alătura şi ei distracţiei din platou.

Citește și: Profesorii Trăsniți, experimente inedite și distractive, la Neatza cu Răzvan și Dani

Cine va găti în fiecare duminică

În fiecare duminică, chef Nicolai Tand va fi responsabil cu preparatele ce vor cuceri papilele gustative ale invitaţilor.

Așadar, Nicolai Tand gătește în fiecare duminică, luni, marți la matinalul de la Antena 1 „Neatza cu Răzvan și Dani”.

În timpul săptămânii gașca de la Super Neatza apare pe TV la Antena 1 de la ora 08:00. Reporterii Super Neatza sunt pregătiți cu cele mai noi informații legate de vreme, trafic, învățământ sau criza sanitară, în timp ce Simona Dragomir și cei mai cunoscuți medici români vor oferi sfaturi pentru sănătate. Părinții vor găsi din nou un aliat în Ruxandra Luca și invitații săi, experți în parenting, iar dacă Bianca va analiza zilnic harta astrală, Adrian Măniuțiu va monitoriza zona financiară și fluctuațiile de pe piața locurilor de muncă în acest an. În plus, în fiecare luni, consultantul în frumusețe Diana Baicu oferă soluții rapide și practice pentru a arăta fresh în fiecare zi, în timp ce Vlăduț și Nicolai Tand vor face diminețile mai savuroase și aromate.

Citește și: Ouă poșate în sos de vin roșu. Rețetă din bucătăria franțuzească, preparată de Chef Nicolai Tand

Neatza cu Răzvan și Dnai are 12 ani de existență

Pe 1 februarie matinalul de pe Antena 1 a aniversat 12 ani de existență.

„Mă bucur să fac parte din echipa Neatza. Am participat ca invitat încă de la prima Neatza, unde am cântat live cu Amicii, au urmat apoi cântările live cu FreeStay, iar acum nu pot decât să fiu mândru că fac parte dintr-o echipă pe care o apreciez de o grămadă de vreme şi că reuşesc să mă trezesc atât de dimineaţă. Luni lansăm piesă nouă, alături de FreeStay, Voodoo. Piesă fresh, unii ar zice că e inspirată din povestea mea de dragoste din ultima perioadă. Că e doar o coincidentă, că unele versuri se potrivesc, asta nu stiu...ce ştiu e că luni avem mare petrecere în platoul Neatza!”!”, a declarat atunci Florin Ristei.

Citește și: Magicianul Robert Tudor, cele mai tari momente de magie, la Neatza cu Răzvan și Dani

Ultimele știri