Tania Popa, Alexandra Velniciuc și Andreas Petrescu, invitație la spectacole de comedie în aer liber: "Dacă nu veniți o să regretați"

Actorii Tania Popa, Alexandra Velniciuc și Andreas Petrescu sunt prezenți în spectacolele de comedie din această vară de la Teatrul Elisabeta.

Teatrul Elisabeta se pregăteşte să ridice cortina şi să vă întâmpine din nou cu cele mai savuroase comedii. Primele spectacole confirmate în aer liber sunt cele de la Teatrul de Vară din Herăstrău.

Teatrul Elisabeta invită publicul la comedia "Ghici cine te sună?!", joi, 6 august, și sâmbătă, 8 august, de la ora 20:30, la Teatrul de Vară din Herăstrău. De asemenea, sâmbătă, 22 august, de la ora 22:00 sunteți așteptați la comedia "Las' că știm noi!", la Amfiteatrul "Mihai Eminescu" din București.

""Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!" este o comedie, care datorită titlului s-a vândut, în primul moment a fost sold out de la premieră și de atunci o ținem tot așa. O vom juca pe 1 august, la Grădina de Vară de la Mihai Eminescu.", a spus Alexandra Velniciuc.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul video de mai sus!

Ultimele știri