Căutare Live

Tina Turner a cântat la Neatza?! Bomba Julie Mayaya s-a detonat pe una dintre cele mai cunoscute piese ale artistei: „Semănăm și la picioare” - LIVE

Julie Mayaya ”o aduce” pe Tina Turner în România, într-un proiect de suflet, ”Proud Mary – A Spectacular Tina Turner Tribute Show”.

La 20 de ani de când Tina Turner a primit titlul de „regina rock'n'roll”, Julie Mayaya pregătește un spectacol tribut celei mai iubite artiste rock.

„O iubesc de când exist. Cochetez de ceva vreme cu ideea asta, dar e greu să fii Tina Turner. Să nu uităm că are peste 50 de ani de carieră, cred că este cel mai bun entertainer feminin din lume” a spus Julie Mayaya.

Premiera spectacolului „Proud Mary - A spectacular Tina Turner tribute show” va avea loc pe 1 martie, la Casa de Cultură din Constanța.

Răzvan și Dani și-au găsit clonele! Mateo și Edy le seamănă perfect și au chiar și propria lor mini Ramona! „I-auzi, ai ... 11,3 milioane de români au sunat, în 2019, la 112. Câți au avut o urgență medicală reală? Statistica este alarmantă...
Ultimele știri