Antena Căutare

Ține-l minte, căci e de "căpătâi"! Proverb vasluian: "Bărbații sunt ca pantofii, dacă nu-i iei potriviți, s-ar putea să te bată"

Într-o discuție dis-de-dimineață între băieți, la "Neatza", Răzvan, Dani si Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, au o mare dilemă: Cum, domnule, noi, românii, suntem singura nație din lume care folosește gradele de rudenie ca să explicăm nenorociri.

Într-o discuție dis-de-dimineață între băieți, la "Neatza", Răzvan, Dani si Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, au o mare dilemă: Cum, domnule, noi, românii, suntem singura nație din lume care folosește gradele de rudenie ca să explicăm nenorociri.

Tot Oprișan a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, cel mai tare proverb vasluian.

"Bărbații sunt ca pantofii, dacă nu-i iei potriviți, s-ar putea să te bată". Și nu e singurul. Știți vorba aia "îți dau o MAMĂ de bătaie SORĂ cu moartea"?

De ce cuvântul "scurtătură" e atât de lung? Azi e ziua internațională ”Pune o întrebare”: Iată-le pe cele mai ... Nu mănânci "de dulce"? Inspectorii de la Protecția Consumatorilor trag un semnal de alarmă: "Atenție la p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x