Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Top 3 cele mai îndrăgite momente din „Neatza cu Răzvan și Dani”! Ce declarații picante au făcut în direct de Loredana Groza și Michaela Prosan. Ramona Olaru a lăsat să se vadă tot! VIDEO

Între cele mai îndrăgite momente recente din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”, se numără cele în care Ramona Olaru, Loredana Groza și Michaela Prosan au încântat cu apariții răvășitoare, dar și cu declarații picante.

Loredana Groza, Ramona Olaru și Michaela Prosan, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Iată top trei cele mai îndrăgite momente recente din „Neatza cu Răzvan și Dani”:

1. Ramona Olaru, apariție… Copleșitoare, într-o rochie transparentă

Într-o ediție din luna octombrie a celui mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”, Ramona Olaru a avut o apariție… Copleșitoare.

Splendidă ca de obicei, Ramona Olaru a îmbrăcat o rochie cam transparentă, ce i-a lăsat la vedere formele de invidiat.

„Cred că nu e toată rochia!” și „Nu e toată nici în sus, nici în jos!”, au comentat Dani Oţil, și, respectiv, Răzvan Simion.

2. Loredana Groza ne-a făcut o săptămână mai bună… Mult mai bună! Ce declarații fără perdea a făcut. „Am purtat cătușe”

Loredana Groza a făcut senzație, luni, 4 noiembrie, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, când a venit la emisiune cu un decolteu extrem de generos.

Vedeta a participat și la provocarea „Am/ N-am”, în cadrul căreia a făcut declarații fără perdea.

Așa au aflat fanii ei, între altele, că Loredana Groza a fost agățată de o altă femeie, dar și că a purtat cătușe... Într-un film, bineînțeles. Artista a recunoscut și că a avut relații de o noapte, despre care a și precizat: „Sunt cele mai bune, pentru că nu ai nicio obligație”.

3. Michaela Prosan, din „Sacrificiul”, întrebată în direct dacă s-a uitat la filme pentru adulți.

Mihaela Prosan, actriţa care interpretează rolul splendidei moldovence Lili din serialul „Sacrificiul", a fost întrebată în direct dacă s-a uitat la filme pentru adulți… Tot în cadrul jocului „Am/ N-am”. Răspunsul ei a fost pozitiv!

Frumoasa actriță a făcut și alte declarații îndrăznețe, într-o ediție din octombrie, răspunzând, de exemplu, la întrebarea dacă a făcut dragoste dezbrăcată în mare.

Video