Antena Căutare

Topul celor mai virale clipuri de pe internet! Numai la „Neatza cu Răzvan și Dani” afli ce a „isterizat” mediul online în 2017!

Lucsandra Săndulescu a realizat un top al celor mai virale clipuri din anul trecut.Filmulețele haioase despre tot felul de întâmplări din viața de zi cu zi sunt din ce în ce mai căutate.

Lucsandra Săndulescu, reporterul „Neatza”,​ a realizat un top al celor mai virale clipuri din anul trecut. Filmulețele haioase despre tot felul de întâmplări din viața de zi cu zi sunt din ce în ce mai căutate.

Numai la „Neatza cu Răzvan și Dani” afli ce a „isterizat” mediul online în 2017!

S-au schimbat regulile selfie-ului! Dani: ”Se poartă foarte mult privirea în jos sau dacă îți face cineva o fotografie nu te mai uiți la...”

Nu-i așa că aveați nevoie să vă începeți ziua cu zâmbetul pe buze? Tocmai de aceea, Lucsandra Săndulescu, reporterul „Neatza”, v-a prezentat cele mai amuzante clipuri și situații din mediul virtual.

Sunteți de acord cu topul celor mai virale clipuri din anul trecut? Care ar fi propunerile voastre!

Șase, Doamne, și toți șase chipeși, talentați și numai buni de admirat! Italienii de la Neri Per Caso au cântat la „Neat... Răzvan nu scapă de insistențele unor ”băieței”: ”Eu sunt, în general, în grupuri de băieței și primesc ... Mă dezabonez,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x