Antena Căutare

De ce tot mai mulți tineri sunt răpuși de COVID-19. Explicațiile medicilor

Doctor Adrian Marinescu, medic primar boli infecțioase, oferă la Neatza cu Răzvan și Dani explicații despre cauzele pentru care tot mai mulți tineri sunt răpuși de COVID-19.

Cum se explică decesele în rândul peroanelor tinere

Medicul spune că de cele mai multe ori tinerii fac forme ușoare ale îmbolnăvirii cu coronavirus, însă există și situații excepționale în care aceștia pot fi răpuși de boală. Este posibbil ca o persoană aparent sănătoasă să nu știe nimic despre afecțiunile pe care le are sau poate că ete fumător sau obez. În aceste cazuri, atacul bolii este foarte puternic.

Dar există și persoane tinere cum a fost medicul oftalmolog din China care nu avea afecțiuni preexistente și care a făcut o formă severă a bolii în urma căreia lucruile nu au avut un final bun. Asta se poate expic prin intrarea în contact cu o doză mare de virus.

Se rămânre la concluzia că protecția și repectarea distanței sociale sunt cele care salvează viețile. Cei care sunt vulnerabili în fața bolii fac parte din categoria persoanelor în vârstă, ele fiind și cele care au boli greu tratabile.

Smiley News. Românul care crede că a vindecat omenirea de coronavirus vs. activități amuzante în izolare... Atenție, se fac măști din lenjerie intimă și "foarte intimă"! Cum îți poți confecționa singur "protecția&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x