Live acumFilm: Misiune imposibila: Protocolul Fantoma
Prime Time 20:00iUmor extraViral

Train like a Star cu Dani Oțil! Punctele forte și cele slabe ale lui Severin Irimia, cel mai fit bărbat din România

Dani Oțil, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a aflat care sunt punctele forte și cele slabe ale lui Severin Irimia, cel mai fit bărbat din România.

„Prima oară am călcat într-o sală de fitness prin clasa a X-a, iar în a XII a m-am apucat de body building” , a povestit Severin Irimia.

Severin Irimia iubește ciocolată, însă se abține să o mânânce pe durata competițiilor, acesta nu urmărește niciun sportiv și și-ar dori mai multă forță în picioare.

Sportivul a fost trei ani la rând cel mai fit bărbat din România, în anul 2017, 2018 și 2019.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!