Trucuri pentru o friptură cât mai gustoasă, prezentate de un concurent de la ”Chef la cuțite”. Iată cum trebuie tăiate corect bucățile de carne
Publicat: Luni, 30 Aprilie 2018, 11:12 |
Actualizat Luni, 30 Aprilie 2018, 11:15
Carnea este un ingredient important în bucătăria românească. Iată cum trebuie tăiate corect bucățile de carne, astfel încât să ne bucurăm de fripturi cât mai gustoase. Trucurile pentru o friptură cât mai gustoasă, prezentate de un concurent de la ”Chef la cuțite”. Cheful Anthony știe mai bine ca oricine care sunt secretele bucătăriei și ale celor mai gustoase preparate!
”Ea este prințesa mea. O cheamă Irina!”. Dorian Popa, zile superbe pe Litoral...
Ionuț Sidău a cântat la ”Netaza” piesa „Gată-te mireasă bine!”...
Înapoi la Homepage
Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰
Video recomandate
Chef Samuel și Roxana Blenche, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Valentin Sanfira
Sambata, 01.03.2025, 15:15
Te cunosc de undeva Sezonul 21, 8 martie 2025. Bianca Purcarea și Cristina Ciobănașu s-au transformat în personajul Elsa - "Let It Go"
Sambata, 08.03.2025, 22:17
În direct cu România, 13 martie 2025. Cum arată o familie fericită cu 9 copii! Familia Mimler a dat viața din Viena pe liniștea Apusenilor
Joi, 13.03.2025, 18:02
Mireasa sezonul 11, 13 martie 2025. Florin a ieșit la un date cu Elena, după task-ul câștigat de Ziua Femeii
Joi, 13.03.2025, 15:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!
Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.