Live acumBaieti de oras (r)
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Trucuri pentru un machiaj spectaculos! Cum să treci de la un make up de zi la unul de seară

Înainte de o petrecere sau de un eveniment important femeile petrec ore întregi în fața oglinzii pentru a se aranja. Ce ne facem, însă, dacă nu avem foarte mult timp pentru asta?

Ada, exemplul de față, nu are decât 15 minute la dispoziție să-și transforme machiajul de zi într-unul de seară.

Make-up artistul ne sfătuieșe să aplicăm apă termală peste machiajul deja existent pentru a hidrata cât de cât tenul. Acolo unde tenul a absorbit pigmentul trebuie să aplicăm anticearcăn și pudră pentru a reface compoziția machiajului.

Spcialistul ne propune un truc-minune! Dacă dorim ca un creion dermatograf să reziste pe ten, trebuie să aplicăm cu o pensulă fină pudră care să fixeze, astfel machiajul va rezista toată noaptea.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!