Antena Căutare

Trupa ”Axxa” s-a reunit la Neatza cu Răzvan şi Dani! Cu se ocupă acum membrii trupei, la 20 de ani de la înființare

Îi mai ții minte? După aproape 20 de ani, trupa Axxa s-a reunit! Dinu Maxer și frații Mihai și Gabi Onilă au venit în platoul Neatza cu Răzvan și Dani.

Îi mai ții minte? După aproape 20 de ani, trupa Axxa s-a reunit! Dinu Maxer și frații Mihai și Gabi Onilă au venit în platoul Neatza cu Răzvan și Dani.

După 20 de ani de la înființare, fanii trupei Axxa și cei nostaligici după muzica românească a anilor '00, își pot revedea preferații pe scena Bairam, de la Arenele Romane, pe 16 și 17 iunie!

Mihai Onilă locuiește, de aproape cinci ani, în Belgia. Acolo, lucrează ca inginer de sunet, iar în timpul liber, ajută oamenii cu puterile sale vindecătoare.

„Vindecător, nu la modul ăla în care zice lumea, că vii și peste noapte se întâmplă ceva...nu sunt Iisus. La 14 ani m-am apucat de arte marțiale, iar maestrul meu mi-a spus că am capacitatea de a face așa ceva. Inițial, am refuzat, dar peste ani mi-am dat seama că e ceva...”, a povestit Mihai Onilă.

Succesul nu a venit ușor pentru trupa Axxa. Totul s-a schimbat, în momentul în care au început să filmeze videoclipul celebrei „Marea te cheamă la ea”.

„Când am filmat clipul pentru „Marea te cheamă la ea”, din acel moment ne-am dat seama că piesa va fi un succes ce va răsuna peste ani!”, a adăugat artistul.

„Am fost numărul 1 în anul 2000, chiar dacă videoclipul a ieșit prea târziu - noi l-am filmat în iunie, dar a fost lansat în august, aproape septembrie”, a spus Dinu Maxer.

AXXA a fost o formație muzicală din România, înființată în anul 1999. A fost formată din Mihai Onilă, Dinu Maxer, Adrian Filip și Sorin Raia.

Toată lumea crede că în această fotografie apare fiul lui Răzvan Simion: „Nu, sunt chiar eu, în 1993”... Vedetele și-au dezvăluit trucurile! Cum să postezi pe Instagram ca un profesionist: „Nu pot să mă abțin!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x