Live acumFilm: Transformers 3 (r)
Prime Time 20:00Film animatie: Bambi

Trupa ”Axxa” s-a reunit la Neatza cu Răzvan şi Dani! Cu se ocupă acum membrii trupei, la 20 de ani de la înființare

Îi mai ții minte? După aproape 20 de ani, trupa Axxa s-a reunit! Dinu Maxer și frații Mihai și Gabi Onilă au venit în platoul Neatza cu Răzvan și Dani.

Îi mai ții minte? După aproape 20 de ani, trupa Axxa s-a reunit! Dinu Maxer și frații Mihai și Gabi Onilă au venit în platoul Neatza cu Răzvan și Dani.

După 20 de ani de la înființare, fanii trupei Axxa și cei nostaligici după muzica românească a anilor '00, își pot revedea preferații pe scena Bairam, de la Arenele Romane, pe 16 și 17 iunie!

Mihai Onilă locuiește, de aproape cinci ani, în Belgia. Acolo, lucrează ca inginer de sunet, iar în timpul liber, ajută oamenii cu puterile sale vindecătoare.

„Vindecător, nu la modul ăla în care zice lumea, că vii și peste noapte se întâmplă ceva...nu sunt Iisus. La 14 ani m-am apucat de arte marțiale, iar maestrul meu mi-a spus că am capacitatea de a face așa ceva. Inițial, am refuzat, dar peste ani mi-am dat seama că e ceva...”, a povestit Mihai Onilă.

Succesul nu a venit ușor pentru trupa Axxa. Totul s-a schimbat, în momentul în care au început să filmeze videoclipul celebrei „Marea te cheamă la ea”.

„Când am filmat clipul pentru „Marea te cheamă la ea”, din acel moment ne-am dat seama că piesa va fi un succes ce va răsuna peste ani!”, a adăugat artistul.

„Am fost numărul 1 în anul 2000, chiar dacă videoclipul a ieșit prea târziu - noi l-am filmat în iunie, dar a fost lansat în august, aproape septembrie”, a spus Dinu Maxer.

AXXA a fost o formație muzicală din România, înființată în anul 1999. A fost formată din Mihai Onilă, Dinu Maxer, Adrian Filip și Sorin Raia.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!