Antena Căutare

Trupa Dinamic de la Palatul Național al Copiilor, show total la "Neatza cu Răzvan și Dani"!

Trupa Dinamic de la Palatul Național al Copiilor, împreună cu profesorul coregraf Paula Mitru, au venit cu un număr nou la "Neatza cu Răzvan și Dani".

Trupa Dinamic de la Palatul Național al Copiilor, împreună cu profesorul coregraf Paula Mitru, au venit cu un număr nou la "Neatza cu Răzvan și Dani".

Proiectul pe care Paula Mitru îl organizează se numeste „MoveArt Project” , iar cei mici pot face mișcare într-o sală cu aparate de aer purificat sanilizat, care îi ajută să respire mai bine.

„Este un proiect individual, colaborez cu o sală care are niște aparate de aer purificat salinizat. Este foarte important pentru că acum vine perioada rece, m-am gândit la sănătatea copiilor. Eu lucrez cu cei mici de foarte mulți ani și știu că în perioada aceasta toți au probleme de sănătate și atunci acesta aer îi ajută să respire mai bine.” , a povestit Paula Mitru

Irina Giurgiu, prima femeie din România cu licența Pro, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani. „Nu aș antrena în Liga1 ... Neatza cu Razvan și Dani. Pilotul Lucien Hora a revenit pe circuitele din România. Care a fost prima sa mașină...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Ultimele știri
x