Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Tu ce faci în weekend? Târgul de Produse Românești s-a deschis în Parcul Herăstrău și te așteaptă cu bunătăți tradiționale

 

Ii, vase din sticlă şi ceramică, obiecte de uz casnic sculptate în lemn şi icoane, precum şi mâncăruri tradiţionale româneşti vor putea fi găsite începând de vineri la cele peste 80 de căsuţe amenajate în Târgul Bucureştilor din Parcul Herăstrău.

Mai mulţi meşteşugari şi artişti plastici vor fi prezenţi la Târgul Bucureştilor cu ii şi costume tradiţionale româneşti, vase din sticlă, porţelan şi ceramică, obiecte de uz casnic sculptate în lemn, icoane, decoraţiuni din pănuşă, accesorii din piele, păpuşi din textile şi jucării din lemn.

Miruna Lică, omul informat de la Neatza, ne prezintă un material cu tot ce trebuie sa stii despre Târgul de Produse Românești, din Parcul Herăstrău. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe