Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Dani Oțil vrea să fie președinte, după ce Ucraina a anunțat că un comediant va conduce țara: "Vreau să fiu păzit de 40 de virgine, la Cotroceni"

 
+2 click pentru
galerie

Dani Oțil vrea să fie președinte, după ce Ucraina a ales un comediant să le conducă țara! Fanteziile lui Dani întrec orice imaginație: "Aș lua niște măsuri...credeți-mă! Aș începe cu o dictatură militar senzuală... Aș fi păzit de 40 de virgine, la Palat, la Cotroceni, aici!"

Timp de mulți ani, acest comediant renumit a jucat rolul de președinte în diverse parodii, iar lumea a prins drag de el.
Din câte relatează Dani, povestea este scurtă, dar interesantă: președintele actual nu prea voia să mai stea, așa că Zelenski a ajuns în ultimul tur și se pare că are mari șanse să devină președinte.
Dani îl descrie ca fiind mic de statură, super simpatic și zâmbește tot timpul, spre deosebire de "celălalt, care este mai șontorog așa".

În cele din urmă, Dani vorbește despre măsurile pe care le-ar lua în România, dacă ar fi președinte: "Aș lua niște măsuri....credeți-mă! Aș începe cu o dictatură militar senzuală... Aș fi păzit de 40 de virgine, la Palat, aici!"
Dani explică ce reguli le-ar aplica fetelor de peste 19 ani: "Toate fetele de peste 19 ani ar face armata obligatoriu în niște uniforme minuscule. Nu ai mai vedea o fată pe stradă care să cântărească peste 55 de kilograme"

Nu rata momentul video în care Dani povestește în direct, toate fanteziile pe care le are în calitate de președinte:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI