Antena Căutare

Umilința pe care o îndură copiii - bullyingul pe înțelesul tuturor! Care sunt semnele că cel mic este agresat de alți copii la școală

Bullying-ul este tot mai întâlnit în România. Copiii sunt agresați, atât fizic cât și verbal, de colegii de la școală, iar acest lucru poate duce la depresii extrem de grave. Părinții trebuie să identifice cât mai repede primele semne.

Bullyingul este orice comportament de tip agresiv la adresa unei persoane, cu bună intenție, și care se repetă în timp. Este genul acela de chinuială pe care o experimenteză foarte mulți copii în școală și exista de foarte multă vreme. În ultima vreme lucurile au devenit de mare impact, cei mici devin din ce în ce mia afectați de astfel de comportamente cae duc la respingera din grupul de socializare.

Bullyingul este întâlnit și în rândul adulților! În ultimul timp a devenit un fenomen social și mult mai mulți oameni raportează faptul că sunt deranjați de comportamentul pe care îi au unii oameni față de ei.

În timp, aceast comportament afectează stima de sine și dezvoltarea psiho-emoțională.

Care sunt semnele că un copil sau chiar propriile odrasle sunt bullyed?

Primele semne sunt cele al retragerii! Copii vor refuza să se mai ducă la școală și le va fi greu să vorbească despre ce li se întâmplă.

A fost "Sex pe canapea", la "Neatza cu Răzvan și Dani"! Apariție de senzație a Loredanei - Video... România, în alertă din cauza coronavirusului: "Trebuie să luăm măsurile necesare, dar să nu intrăm în panică"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x