Antena Căutare

Un copil mic a lătrat ca să-și ajute prietenul în disputa cu un câine! Râzi cu lacrimi! „Asta înseamnă ajutor de câine lup” - Video

Un copil mic a lătrat ca să-și ajute prietenul în disputa cu un câine. A fost filmat, iar clipul amuzant a fost prezentat, vineri, de Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, la rubrica „Smiley News" de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Un cățeluș se ceartă cu cățelușul de după gardul din spate de acolo și ăsta micul vine să îl ajute pe cățelușul lui. Nu are cum să-l ajute, așa că latră și el!

Copilașul ia munca în serios, că la început latră în picioare, după care se gândește că nu e OK și că trebuie să se pună și el tot așa (în patru labe, n.r.)”, a glumit Cătălin Oprișan, precizând că videoclipul arată ce înseamnă, mai exact, expresia „ajutor de câine lup”.

Răzvan Simion și Ramona Olaru s-au arătat și ei amuzați de videoclip, matinalul comentând că ar face pariu că tatăl copilului a fost cel care a filmat scena.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Dani Oțil a confundat-o pe Bella Santiago cu Maica Precista! Ce a făcut în fața ei te va face să râzi în hohote! „Ce-i a... Recomandări pentru weekend: Evenimente speciale pe care nu trebuie să le ratezi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x