Antena Căutare

Un copil, stând de vorbă cu o legendă a teatrului! Interviu cu Stela Popescu, la "Tabăra lui Omar", în 2014: ”E vina ta că vrei să te iubească toată lumea!”

În 2014, Omar Arnaout, primul câstigător de la Next Star, a realizat un interviu cu Stela Popescu la rubrica prezentată de el - Tabăra lui Omar!

În 2014, Omar Arnaout, primul câstigător de la Next Star, a realizat un interviu cu Stela Popescu la rubrica prezentată de el - Tabăra lui Omar!

Întrebările au curs, la fel și răspunsurile. A întrebat-o ce ar fi putut să devină, dacă n-ar fi fost actriță, dar și ce regrete are. A fost momentul în care Stela Popescu a făcut o mărturisire.

”Îmi pare rău că nu am jucat mai mult teatru. Puteam să o fac! Mă supăram prea repede. Îmi amintesc într-o zi că am venit acasă supărată pentru că auzisem că m-a bârfit cineva la teatru. Soțul meu mi-a spus atunci: Tu ești de vină! Tu ești de vină pentru că vrei să te iubeasca toată lumea!”, povestea marea Stela Popescu.

Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie, a fost găsită prăbuşită în holul de la intrarea casei. Doina Maximilian, nepoata pe care a adoptat-o, a sunat disperată astăzi la 112, iar medicii i-au constatat decesul.

Interviu exclusiv! Alexandru Arşinel, declarații sfâșietoare, în lacrimi, după moartea Stelei Popescu: "Sunt supăra... Răzvan, despre activitățile Flaviei: "Erai într-o sală de teatru cu media de vârstă 95 de ani"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x