Live acumSerial: Sacrificiul (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Un look nou, o nouă formulă! Fetele de la Bambi sunt de nerecunoscut, dar mai sexy ca niciodată!

Le știm de când erau niște puștoaice, pe vremea când ne încântau cu piesa ”Doi ochi căprui”, prima lansată în formula ”Bambi”.

Le știm de când erau niște puștoaice, pe vremea când ne încântau cu piesa ”Doi ochi căprui”, prima lansată în formula ”Bambi”.

De atunci și până în prezent, surorile s-au schimbat mult, cariera lor s-a aflat mereu în ascensiune și au cochetat cu mai multe genuri de muzică.

Fetele de la Bambi au poposit în platoul de la ”Neatza”, unde ne-au încântat cu ultima lor piesă și au acceptat provocarea lui Răzvan Simion şi Dani Oţil de a juca ”telefonul fără fir”.

Cât de bine s-au descurcat, vedeți mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!