Antena Căutare

Am intrat în Zodia Săgetătorului! Cum ne va influența pe toți. Previziune astrală terifiantă pentru anul 2020. Minerva: „S-a mai întâmplat în istorie. Mă sperie!”

Celebra Minerva a explicat cum ne infliuențează Zodia Săgetătorului în care am intrat, dar și la ce ne-am putea aștepta pentru anul 2020.

Am intrat în Zodia Săgetătorului! Cum ne va influența pe toți. Previziune astrală terifiantă pentru anul 2020. Minerva: „S-a mai întâmplat în istorie. Mă sperie!”
Captură din „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Suntem în zodia Săgetătorului. Săgetătorul este guvernat de Jupiter, care își petrece ultimele zile în acest semn, pentru că în șapte zile va trece în semnul Capricornului, unde va începe un nou ciclu. De fapt, odată cu trecerea lui Jupiter prin Săgetător s-a încheiat un ciclu de 12 ani.

Acum, cu trecerea în Capricorn, va începe un alt ciclu. Jupiter este renumit nu doar pentru călătoriile fizice, cât mai ales pentru cele spiritual”, a spus Minerva.

După conjuncția Jupiter-Venus, unele zodii pot avea parte de bani, unele bunuri pe care și le doresc sau chiar o căsătorie fericită.

Potrivit celebrei Minerva, anul 2020 este un an foarte interesant pentru foarte multă lume.

„Se repetă o conjucție Saturn-Pluto ce a avut loc și în urmă cu 33 de ani. Să ne aducem aminte prima mișcare ce a scos oamenii pe stradă la Brașov. Pe mine acest lucru mă sperie. Apoi, în 89, a scos România pe străzi. Deci este o conjucție ce ar trebui să ne ajute să deschidem ochii!”, a spus ea.

Avertizare medicală de maximă importanță! Gripa amenință România! Ce să faci ca să te ferești de boala ce poate fi fatal... Bella Santiago, apariție fierbinte la „Neatza cu Răzvan și Dani”! A lansat videoclipul melodiei „S.O.S.”, în care apare ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x