Antena Căutare

Un reporter cam adormit, care stă cu fața la soare chiar în timpul unei transmisii în direct | Râzi cu lacrimi

Cătălin Oprişan, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, un nou clip amuzant. Este vorba despre un reporter care urma să intre în direct, doar că bărbatul este cam adormit, cu fața la soare, în timp ce colega lui din platou i-a făcut legătura.

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, un nou clip amuzant.

Cum se face cu adevărat un antrenament fitness online! Cine se regăsește? |Video amuzant

Este vorba despre un reporter care urma să intre în direct, doar că bărbatul este cam adormit, cu fața la soare, în timp ce colega lui din platou i-a făcut legătura.

Imaginile stârnesc râsul celor ce le văd. Vezi și tu și pentru a te binedispune, accesând clipul video de mai sus, prezentat la rubrica Smiley News, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Cum se face cu adevărat un antrenament fitness online! Cine se regăsește? |Video amuzant... Cum influențează numărul casei, starea de spirit a locuitorilor! Explicațiia numerologului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x