Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Un tânăr și-a dus iubita în parc, dar s-a făcut de râsul lumii! Ce a pățit (VIDEO)

 
+2 click pentru
galerie

Un tânăr a vrut să-și impresioneze iubita, așa că a dus-o într-un parc de distracții. Totuși, lucrurile au luat-o un pic razna atunci când au decis să se dea într-o mașinărie ce promitea senzații tari!

Zi caldă și frumoasă, motiv pentru care un tânăr decide că e momentul ideal pentru a petrece un timp de neuitat alături de iubită. Și ce alt loc mai bun decât parcul de distracții din oraș?

Și fiindă tinerețea te face să te crezi mai zmeu decât ești, băiatul a acceptat să se dea într-o mașinărie ce promitea senzații tari, dar nu celor slabi de înger.

Și uite așa, mașinăria a pornit și tânărul a...leșinat! Stă câteva secunde, își revine, apoi leșină iar. De câteva  ori! Și totul în timp ce iubita sa pare că se distrează de minune!

Concluzia? Nu te da mai zmeu decât ești și cu siguranță nu merge în parcul de distracții dacă vrei să îți impresionezi iubita, fiindcă nu știi niciodată ce se poate întâmpla!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să savurezi momentul!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI