Antena Căutare

Un tânăr și-a dus iubita în parc, dar s-a făcut de râsul lumii! Ce a pățit (VIDEO)

Un tânăr a vrut să-și impresioneze iubita, așa că a dus-o într-un parc de distracții. Totuși, lucrurile au luat-o un pic razna atunci când au decis să se dea într-o mașinărie ce promitea senzații tari!

Un tânăr și-a dus iubita în parc, dar s-a făcut de râsul lumii! Ce a pățit (VIDEO) Galerie
Un tânăr și-a dus iubita în parc, dar a s-a făcut de râsul lumii! Ce a pățit

Un tânăr a vrut să-și impresioneze iubita, așa că a dus-o într-un parc de distracții. Totuși, lucrurile au luat-o un pic razna atunci când au decis să se dea într-o mașinărie ce promitea senzații tari!

Zi caldă și frumoasă, motiv pentru care un tânăr decide că e momentul ideal pentru a petrece un timp de neuitat alături de iubită. Și ce alt loc mai bun decât parcul de distracții din oraș?

Și fiindă tinerețea te face să te crezi mai zmeu decât ești, băiatul a acceptat să se dea într-o mașinărie ce promitea senzații tari, dar nu celor slabi de înger.

Și uite așa, mașinăria a pornit și tânărul a...leșinat! Stă câteva secunde, își revine, apoi leșină iar. De câteva ori! Și totul în timp ce iubita sa pare că se distrează de minune!

Concluzia? Nu te da mai zmeu decât ești și cu siguranță nu merge în parcul de distracții dacă vrei să îți impresionezi iubita, fiindcă nu știi niciodată ce se poate întâmpla!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să savurezi momentul!

Călătorii din avion stăteau liniștiți când ceva colosal s-a întâmplat! Biletul a meritat din plin (VIDEO)... Miodrag Belodedici și Dănuț Lupu, confruntare în direct! Zeci de mingi au zburat în platou!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x