Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Conflictul între generații s-a transformat într-un război? Prof. univ. dr. Dumitru Borțun: „Nu mai avem sistem de valori împărtășite”

 

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", prof. univ. dr. Dumitru Borțun, specialist în Comunicare, a vorbit despre ruptura între generaţii, una dintre problemele acute şi actuale ale societăţii.

Diferențele dintre generații pot cauza rupturi iremediabile în comunicare. Cum ar putea coexista în armonie grupuri, „publicuri”, ce au modele complet diferite?

Profesorul Dumitru Borțun, specialist în comunicare, a vorbit la „Neatza cu Răzvan și Dani” despre felul în care noile generații își aleg modelele:

„Mută lume deplânge faptul că tinerii nu mai au modele. Nu mai e ca pe vremuri, dar tinerii au modele. Doar că acestea sunt pe domenii, sectoriale.(...) Opinia publică nu mai există, avem doar publicuri, care au gusturi diferite, aspirații diferite, valori diferite, idealuri de viață diferite. Aceste publicuri au modele. 

Ne raportăm la ceea ce inspiră. Un om care devine model inspiră pe tânărul care-l privește și care ar putea spune în gândul lui `Vreau să fiu ca el/ea`. Ăla este un model, pentru că tânărul acela își găsește în el resurse pentru a deveni mai bun”, a explicat prof.univ.dr. Dumitru Borțun.

Întreg interviul, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe