Antena Căutare

Unele categorii de persoane nu sunt obligate să poarte masca de protecție. Cine se încadrează în aceste categorii! |VIDEO

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani",ne aduce ultimele noutăți despre noile măsuri pentru starea de alertă.

Reporterul emisiunii a vorbit despre cele mai noi măsuri luate în stare de alerta, cine este scutit de la purtarea măștii de protecție, dar si informații despre termoscanarea celor care intra în magazine, o măsură care este destul de controversată și contestata de unele persoane.

Ce mai face Amalia, fosta vecină de la "Neatza cu Răzvan și Dani": "Ce mi-am dorit, mi-a cam ieșit" |VIDEO

Care sunt categoriile de persoane scutite de la purtarea măștii

Persoanele care suferă de boli care afectează capacitatea de oxigenare, sunt scutite de la purtarea măștii, dar și copiii mai mici de cinci ani, persoanele care desfășoară activități fizice intense, sau lucrează în condiții solicitante, cu temperaturi și umiditate ridicate, de asemenea, angajații care stau singuri în birou sau care stau singuri sau la cel puțin doi metri la distanță față de alte persoane si care lucrează în birosuri care sunt aerisite, iar spațiile sunt dezinfectate frecvent.

Noua pasiune a lui Dani Oțil! Cum își umple vedeta timpul liber. Imagini care te vor sensibiliza! |FOTO

De asemenea, nu sunt obligați să poarte mască elevii și studenții care sunt la cursuri daca înttre ei este asigurată o distanță corespunzătoare. Aceasta măsură este valabila și pentru vorbitorii în public, dacaîși iau o distanță de trei metri între ei, dar si prezentatorii tv, daca există distanța legală corespunzătoare între ei si invitați.

De reținut este faptul ca masca trebuie schimbată după maximum patru ore de utilizare.

Urmăriți mai multe detalii despre regiulile impuse, accesând clipul video de mai sus, difuzat la "Neatza cu Răzvan și Dani."

Ruxandra Luca, pregătită pentru cel de-al treilea copil. Frumoasa mămică așteaptă să nască în orice moment |Video... Sfinții Împărați Constantin și Elena, prăznuiti în curtea Patriarhiei! Cum se desfășoară slujba în aer liber și ce măsur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x