Antena Căutare

Uniformele școlare ar putea fi reintroduse! Directorul unei școli din Capitală: ”Ar trebui subvenționate de stat!”

Ecaterina Andronescu, ministrul Educației, a declarat, în urmă cu câteva zile, că și-ar dori ca uniforma obligatorie să fie reintrodusă. 

Ecaterina Andronescu, ministrul Educației, a declarat, în urmă cu câteva zile, că și-ar dori ca uniforma obligatorie să fie reintrodusă.

Lucsandra Săndulescu a stat de vorbă cu Mirela Beiu, directorul școlii nr. 87 din Capitală, care a declarat că a implementat această măsură de la începutul anului școlar.

”Am pornit de la legislația în vigoare și, împreună cu reprezentanții elevilor, am stabilit un semn distinctiv, pe care l-am transmis mai apoi Poliției și Jandarmerie. Eu spun că da, cred, că achiziționarea uniformei ar trebui să fie subvenționată de stat. Am instituit această uniformă care este plătită de părinți, pe baza unui acord ce a fost semnat de părinți și de furnizorul uniformelor. Uniforma a fost introdusă pentru toate clasele.”, a declarat directorul școlii.

Motivul pentru care Dani Oțil a primit cazare mai ieftină în Turcia: ”Am primit reducere de 30 de euro, am fost mulțumit... Neatza cu Răzvan și Dani caută cea mai sexy mămică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x