Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Vă amintiți de Johnny Bădulescu, băiatul care a dat-o pe spate pe Delia, la X Factor? Imagini de arhivă, în urmă cu nouă ani, la show-ul "Vreau să fiu mare vedetă"

 

A cucerit-o pe Delia cu vocea sa! Johnny Bădulescu a participat la X Factor în 2014 şi 2016, dar nu a reuşit să treacă de fazele preliminare!

Cântăreţul nu este la însă la prima participare într-un concurs muzical. În urmă cu nouă ani a fost concurent şi la show-ul de la Antena 1 - "Vreau să fiu mare vedetă".

Tânărul își dorește încă de când era un puști să urce pe scenă, iar cariera sa pare să fie pe o pantă ascedentă, mai ales că are și o piesă nou-nouță, ”Give me a sign”!

Imaginile sunt prea tari! 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe