Antena Căutare

Vacanțe cu peripeții și iz de dramă. Dani nu s-a putut abține în fața unei tinere domnițe "naufragiate" în Maldive: "Doi ani te duci la Paris, să muncești, și imediat ți se amestecă engleza, cu franceza, cu italiana. O nebunie!"

Deşi unii dintre noi sunt încă în vacanţă pentru majoritatea s-a terminat şi au rămas doar cu amintirile. Unele frumoase, altele mai puţin frumoase

Deşi unii dintre noi sunt încă în vacanţă, pentru majoritatea, distracția s-a terminat şi au rămas doar cu amintirile. Unele frumoase, altele mai puţin frumoase, după cum bine povestește și una una dintre româncele noastre, proaspăt reîntoarsă din concediu.

Este stabilita in Franta, a venit în România, dar tocmai s-a reîntors de la Barcelona și a rămas singură în mijlocul oceanului, în Maldive. Voi ați înșeles ceva? Noi nu. Dar se pare că Dani știe mai bine ce se întâmplă.

"Lasă-mă, papa, la mare. Vreau distracție și soare". Andreea Antonescu a aprins atmosfera pe plajă. Noul sezon... Cum ne afectează sănătatea schimbările bruște de temperatură: "Să nu ne mirăm dacă foarte multă lume prezintă infec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x